INCONTINENTIE OF GEEN INCONTINENTIE, THAT'S THE QUESTION

'Hé, dat is dat incontinentie ondergoed van tv!' buldert een vrouw met haar Amsterdams accent en twee trolleys in haar handen tegen haar vriendin. Ze grinniken, de ander antwoord; 'echt iets voor moeder.'

Ik sta op de huishoudbeurs in Amsterdam met mijn Pavone. En ik begrijp waarom ik hier niet eerder ben geweest. Ik mijd messenmassa's en evenementen waar veel mensen in een ruimte zich dienen te bewegen. De huishoudbeurs was een zwaar onderschat evenement en wat heb ik weer veel mogen leren in 9 dagen tijd.

Tegenover mij staat een stand met Amsterdamse dames en hun magic wenkbrauw spul. En die dames weten van wanten. De bazin zit op een soort verhoging en heeft haar voluptueuze lichaam in haar te strakke jurk gehesen. Ze draagt een microfoontje en spreekt alle, lees ALLE, dames aan die voorbij komen. ''Mooie wenkbrauwtjessss mevrouw, geen grijze haartjes meer.. Kan in de sauna, zwemmen en zweten. Voor u, en voor u, en voor u en voor u.. Lekker dansen en sjansen. Komt u maar even gratissss proberen, het doet geen pijn, komt u maar mevrouwtje..'

Help.

Pavone Lingerie is niet gratis. Mijn slips hebben veel tijd nodig om goed gemaakt te worden. Pavone Bamboe komt uit een fabriek waar zonder chemische verwerking wordt geproduceerd. Ik heb keuzes gemaakt waardoor Pavone inderdaad niet met HEMA of ZEEMAN ondergoed vergeleken mag worden. De  manier om het verschil te ervaren is om een echte Pavone te dragen. En inmiddels zijn mijn eerste klanten verslaafd aan de speciale kruisjes van Pavone Lingerie.

Waar ik oprecht moeite mee heb, is dat mijn Pavone Lingerie wordt gekoppeld aan incontinentie ondergoed. Voor alle duidelijkheid: Pavone Lingerie biedt géén incontinentie ondergoed. Pavone Lingerie werkt als een luxe, comfortabel en mooi alternatief voor inlegkruisjes. Én omdat inlegkruisjes en synthetisch ondergoed heel slecht is voor de PH waarde van de vagina, heeft Pavone een kruisje gemaakt van bamboe fleece, wat extra zacht en beschermend is. Deze kruisjes zitten verweven in alle slips en zorgen er ook nog voor dat we niet doorlekken mocht er een ongelukje gebeuren.

Inlegkruisjes gebruiken vrouwen om zoveel verschillenden redenen. En ik ga deze redenen lekker nog een keer benoemen, dat is namelijk heel goed voor mijn vindbaarheid binnen Google. Witte vloed of afscheiding, menstruatie, (druppel) urineverlies tijdens zwangerschap en/of sporten, na een zware bevalling of door hormoonschommelingen, extra zweten bij de liezen, na het vrijen, schimmelinfecties, blaasontsteking, Soa’s, vaginose, verzakking, overgang, lichen sclerosus etc. In feite dragen vrouwen inlegkruisjes tijdens de onzekere dagen. En vaak voelen vrouwen zich veiliger bij het dragen van inlegkruisjes. Gelukkig weet inmiddels menig vrouw dat deze krengen bijzonder slecht zijn voor onze prachtige en heilige vagina’s.

Waarom Pavone Lingerie géén incontinentie ondergoed is? Omdat Pavone Lingerie unieke kruisjes heeft ontwikkeld tot een max absorptie van 50ml. Dat is vergelijkbaar met een lekkere borrel. En ik vind dat je niet incontinent bent mocht je een borreltje gedurende de dag verliezen. Sterker nog, je bent vrouw in vol ornaat en we mogen mega trots zijn op wie wij zijn. Vrouwen zijn namelijk prachtig.

Liefs,

Janneke

Reacties
Ik heb geen last van incontinentie, nu niet en ook nooit gehad.
Door Janneke zelf in aanraking gekomen met haar Pavone lingerie. Nee joh, daar begin ik niet aan. Best prijzig, dadelijk zit t niet lekker, is de maat niet goed, gaat de stof mij irriteren, wat me wel eens meer is overkomen etc.
Haar motto “ik weet het zeker, je gaat hier echt heel blij van worden” en haar enthousiasme hebben me uiteindelijk over de streep getrokken.
En ze heeft gelijk, bijna gelijk dan. Ik ben niet blij, maar echt superblij.
Het zit goed, blijft goed, ziet er super uit, volop keus aan diverse modellen en belangrijk geen irritaties.
Kortom, ik wil echt niet anders meer.
Preet van Egmond - 08 Mar 2020 - 17:56
Vorige week maandag 5 gekocht op de Huishoudbeurs.
Gewassen en daarna 5 dagen gedragen, zitten perfect, ook bij het fietsen!
Ik ben fan!
Marijke - 05 Mar 2020 - 22:44
Laat een reactie achter