DE KOP IS ER AF

De kop is eraf. Het begin is gemaakt. 2019 is het eerste jaar dat Pavone Lingerie heeft mogen shinen. En wat hebben we veel fouten gemaakt. Iets met vallen en opstaan en een ezel stoot zich geen tweemaal.. En eerlijk, het was mega stressvol en op z’n Brabants gezegd: kei gaaf. Pavone Lingerie is een mega succes!

Mijn moeder is mijn drijfveer geweest tot het starten van Pavone Lingerie. Door haar onverwacht overlijden in 2016 besloot ik dat het ‘nu of nooit’ was. Ze is veel te jong overleden en ik wist dat ik er ooit spijt van zou krijgen als ik mijn dromen niet zou najagen. En zo geschiedde. Volg je hart, droom, luister naar je innerlijk weten en.. the rest will follow.

Dit leest wel erg juicy & tres romantique. Het is absoluut geen rozengeurenmaneschijn om te starten als ondernemer. Ik heb veel slapeloze nachten gehad, gehuild, gebeden en gesmeekt tot wat er ook mag zijn. En doorgezet. En dat heeft geholpen, de aanhouder wint namelijk met heel veel regelmaat.

Hoe ik 2020 zie? Ik ben van plan wat minder hard te werken! En me vooral niet laten beïnvloeden door andere spelers binnen de markt die niet blij met me zijn. Ik wil het allemaal wat meer als een mooi avontuur zien en genieten van alle fijne dingen die dagelijks mijn Pavone pad passeren.

Er staat veel spannends te gebeuren; een nieuwe collectie, toffe fotoshoot met een superteam en prachtmodellen, mooie beurzen en hele gave campagnes in vrouwenmagazines en online. En het Pavone team gaat uitbreiden en zoekt een nieuwe locatie! Wat en hoe precies ga ik natuurlijk nog niet vertellen, dat horen jullie allemaal van me via de nieuwsbrief.

Ik weet dat er met smart wordt gewacht op de nieuwe collectie in ivoor. Ik beloof, de laatste samples zijn bijna klaar en het productieproces gaat binnenkort starten. Ons nieuwe atelier zit wat dichter bij huis, waardoor onze voorraden ook beter beheerd gaan worden dit jaar.

Lieve allemaal, ik heb zin in 2020! We gaan er weer een mooi jaar van maken, sterker nog, we gaan er een nog beter jaar van maken. Want wie niet waagt wie niet wint, wie niet sterk is moet slim zijn en fris gewaagd is half gewonnen. Tot weerziens!

Liefs,
Janneke

Janneke Schellekens
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter