BITCHFIGHT

Whoopwhoop, Pavone Lingerie heeft mogen vlammen op de Margriet Winterfair eind november! Een week lang vlogen de bamboe slipjes ons om de oren, we hadden de luxe last van te kort aan personeel-vrouwkracht en te weinig vierkante meter standruimte, het was een daverend succes. En eerlijk, na een succesvolle week was ik totaal voldaan gesloopt.

Wat niemand wist is dat ik voorafgaand aan deze beurs zeer minimaal van mijn nachtrust heb mogen genieten. Deze keer kwam het niet door mijn snurkende man, ingegroeide teennagel of kotsend kind. Nee, dit keer veroorzaakte de grootste speler binnen de markt van incontinentie middelen mij heuse nachtmerries.

Wat ik niet wist is dat deze grootste speler binnen de markt van incontinentie, mijn Pavone als een serieuze concurrent ziet. En wist je dat deze grootste speler heel veel macht heeft en een zeer bijzonder contract met Margriet? Dit contract komt er uiteindelijk op neer dat ze Godfather zijn binnen de incontinentiewereld. Iets met geld en macht.

Mijn verbazing was allergrootst op het moment dat het meisje van de Margrietfair belde met de mededeling dat de modeshow voor Pavone tijdens de fair geen doorgang kon vinden. Om de simpele reden dat Godfather Incontinentie dit niet wenst. Don Inco loopt namelijk zelf met een prachtige wegwerpslip dagelijks de modeshow. Ik stamelde wat, voelde me vereerd en tegelijkertijd boos, heel boos. ´Hoezo, dit is contractbreuk! Dit kan je niet maken! Weet je wel hoeveel lingerie ik extra heb ingekocht!´ Het beest in me was los, dit is ernst. En dat heeft Margriet geweten. Zij hebben kennis mogen maken met mijn bijzonder goede advocaat Laila. En Laila beet haar tanden ook lekker in deze case en dat wierp zijn vruchten af. Of ik uiteindelijk het juiste heb gedaan? Ik weet het niet. Het is namelijk een uiterst delicate kwestie geworden. Dat bleek wel uit de mededeling dat Pavone mogelijk niet meer welkom is op de fair van Margriet en Libelle in de toekomst.

Beste Don Inco, ik geloof in samenwerking en niet in tegenwerking. Ik droom over een schonere wereld en ik weet zeker dat u op een dag ook een keuze zal maken om uw product meer milieuvriendelijk en duurzaam in de markt te zetten. Ik stel mij ten allen tijde beschikbaar om met u te sparren over de mogelijkheden. Krachten bundelen zorgt voor ontwikkeling en groei, zelfs voor u. Voor mijn contactgegevens verwijs ik u naar het contactformulier, tot horens!

Liefs,

Janneke

Reacties
Dames lingerie, leuke verassing voor mijn vrouw
Arie Jan de bruin - 22 Dec 2019 - 16:16
Laat een reactie achter