URINEVERLIES IS SEXY

Wist je dat een derde van de vrouwen het afgelopen jaar in haar broek heeft geplast? Urineverlies is niet het meest besproken onderwerp, sterker nog, urineverlies en incontinentie vallen onder een van de laatste taboes van de Lage Landen. En als we hier goed over na denken, is dit bijzonder vreemd voor een vrij land als Nederland. Wat maakt het precies dat urineverlies lastig is om over te praten?

54% van de Nederlanders vindt dat plasklachten een taboe zijn in Nederland. Schaamte is de grootste boosdoener. Maar waar generen we ons precies voor?

Waar ik me over verwonder is dat mannen veelal een vies gezicht trekken zodra ik over mijn bijzonder en absorberend dames ondergoed praat bij urineverlies. Er zijn situaties voorgekomen dat mannen wegliepen tijdens een gesprek met de boodschap;  ‘dat wil ik allemaal niet weten hoor’. Beste mannen van Nederland, dit vind ik zeer ernstig. Want laten we nu even een potje eerlijk wezen. De keren dat jullie na een plasbeurt nadruppelen in jullie herenboxers, klinkt jullie vast en zeker allerminst vreemd in de oren.

Daarnaast verbaas ik me ook dagelijks over mijn lotgenoten. Vrouwen hebben, vaak na een bevalling, nagenoeg allemaal bij gelegenheid last van een natte onderbroek, daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen. Alle veranderingen beginnen bij jezelf. Dus lieve vrouwen, voor het doorbreken van alle timiditeit op het gebied van urineverlies doe ik een beroep op jullie, schroom niet hierover met elkaar te praten. Zodra wij het druppelprobleem net zoveel gaan omarmen als de menstruatie, kunnen we samen het taboe urineverlies doorbreken.

Met de ontwikkeling van mijn absorberend dames ondergoed bij urineverlies en incontinentie, geef ik alle vrouwen een duwtje in de juiste richting om urineverlies met elkaar bespreekbaar te maken. Door de toepassing van zacht bamboe en mooi kantwerk heb ik een bijzondere damesslip ontworpen waardoor inlegkruisjes niet meer nodig zijn.

De titel van dit blog, ‘urineverlies is sexy’, is wellicht ietwat baldadig. Echter, ik geloof in mijn overtuiging dat liefde voor jezelf het meest zinnenprikkelende sieraad is wat een vrouw kan dragen.

Liefs,

Janneke

Reacties
Beste Betsie,

Dankjewel voor je reactie. Je kan onze lingerie online bestellen via onze webshop, zie: https://www.pavonelingerie.com/bamboo-men-women/bamboe-dames/

Liefs,
Janneke
Janneke Schellekens - 27 Jan 2022 - 10:04
Hoe kan ik bij u bestellen ??
Betsie Nieuwland - 14 Sep 2021 - 13:27
Lijkt me heel handig
Mieke Vanbael - 19 Jun 2021 - 08:35
Ik ben 75 en kamp al jaren met dit probleem. bij huisartsen geweest, kreeg ik medicijnen, hielp natuurlijk niet. ik ben op cursus geweest, bekkenbodemtraining. niets hielp. ik gebruik nu al jaren inlegkruisjes maar ga merken dat ik daar steeds minder tegen kan. irritatie, jeuk, pijnlijk. En ook daar helpt niets tegen.
Ik heb 2 broekjes besteld en hoop zo dat ze helpen. Als dat zo is, bestel ik er nog meer.
Met vriendelijke groet, Nel. 20 september 2020
Nel - 20 Sep 2020 - 12:34
Graag de prijs en welke modellen er zijn, en of ze klein uitvallen, hoelang de levertijd is
H Koekkoek - 18 Sep 2020 - 11:39
Waar kan ik de bamboe lingerie van Janneke Schellekens kopen?
Lyda Blijleven - 16 Sep 2020 - 12:34
Dank voor deze nieuwe lijn ondergoed. Ik heb Lichen Sclerosis en vorig jaar Vulvakanker gehad als complicatie. Mijn onderbroeken zijn van 100%katoen en niet echt charmant. Ik hoop hier iets moois te vinden.
Marlou Frequin - 15 Sep 2020 - 18:30
Hallo geweldig deze lingerie, maar het lukt mij niet om te zien wat de prijs is. Kan het gewoon niet vinden. Wil ook eerst de prijs weten. Gr Anneg
Annet - 15 Sep 2020 - 15:32
Ik las uw interview in het AD en vind het mooi, dat iemand hier in duikt. Opgegroeid met zussen en later vrouw en 2 dochters weet ik als man dat dit veel speelt. Ook bij veel mannen, die prostaatproblemen krijgen speelt urineverlies een grotere rol dan zij durven toegeven. (Zelf pas geopereerd aan blaassteen en prostaat en na 2 jaar pas van klachten af) Ik zal pavone aanbevelen bij onze vrienden en wens u veel succes.
Herman Smit - 15 Sep 2020 - 14:30
Ik heb ook het probleem urineverlies hardlopen naar het toilet en net weer te laat of gewoon opstaan beetje vervelend maar ja broeken daarom zou ik incontinentie lingerie wel willen proberen kan ook namelijk alleen tegen katoen graag zou ik informatie willen.
Met vriendelijke groet, Marie-Louise Bosters-de Bruijn
Marie-Louise BostersMar - 15 Sep 2020 - 13:37
Laat een reactie achter