MY FAVOURITE PUB GOING DOWN

In 2012 kwam mijn prachtzoon Beer ter wereld. En wat een Beer was dat, 10 pond schoon aan de haak! De bevalling van dit wereldwonder ging niet zonder slag of stoot. Hij bleek een sterrenkijker te zijn en doordat ik ‘lekker thuis’ wilde bevallen, heeft zowel mijn verloskundige als ik hard moeten werken om zonder kleerscheuren uit deze perstoestand te komen. De uitspraak van Robbie Williams over zijn bevallingservaring met zijn vrouw; ‘It was like my favourite pub going down’ was hoe ik mijn pub op dat moment aanschouwde vanuit een spiegel tussen mijn benen. Zitten zonder zwemband als kussen was om te huilen, laat staan het ophouden van mijn plas in de file. De keren dat ik tussen twee deuren, jawel in de file, heb zitten plassen, was pure noodzaak. Via deze weg een bedankje aan alle toeterende vrachtwagenchauffeurs.

Een half jaar later had ik mijn pub beter onder controle, het verliezen van urine is niet sexy en wat bleek.. heel normaal na al deze hormoonveranderingen en een zware bevalling. Ik vond het bijzonder opvallend hoe lastig vrouwen het vinden om over urineverlies te praten. Waarom zegt niemand hoe het echt is? Want er zijn dingen die helpen als ik het wel geweten had. Zo lees je bijvoorbeeld dat bevallen niet niks is. Nee, denk ik dan, mijn werk als ondernemer is ook niet niks, dat kan ik wel aan. Maar wat blijkt? Na een bevalling ben je totaal gesloopt, als iemand dat nou even had verteld.

En wat doe je dan als modevormgever? Je droomt, ontwerpt en creëert de meest comfy en sexy vrouwenslip met een praktische kant. De zoektocht naar juiste materialen, leveranciers en ontwerpen, is een avontuur van jaren. Doorslaggevend was het plotseling overlijden van mijn moeder. Het was toen of nooit. En ik koos ervoor om mijn eerste ontwerpen te laten produceren en mijn eigen merk te lanceren. Met deze keuze maak ik elke dag heel veel vrouwen gelukkig en ik hoop uiteindelijk alle vrouwen over de hele wereld blijvend te mogen verblijden met alle Pavone ontwerpen.

Liefs,

Janneke

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter