Retourneren

RETOURNEREN

Bestelling ontvangen maar iets klopt niet of is niet helemaal zoals je het had verwacht? Kan gebeuren.

Je mag alles gekocht bij www.pavonelingerie.com binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Vul het retourformulier in en stuur je pakketje gratis weer naar ons op.

WANNEER MAG IK IETS RETOURNEREN?

Natuurlijk heb je 14 dagen bedenktijd na levering. We nemen geen artikelen terug die zijn gedragen, beschadigt geraakt door onjuist gebruik, artikelen waar de labels zijn verwijderd of artikelen die langer dan 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd.

Hieronder vind je uitleg over ons retourproces.

Een product retour zenden is makkelijk, vraag het retourformulier en antwoordnummer op via [email protected] Om er zeker van te zijn dat jouw pakketje veilig en op tijd bij ons aankomt kun je gebruik maken van PostNL. Geef altijd je ordernummer door bij het retourpakketje. We vragen je gebruik te maken van de recyclebare verzendzak waarin de Pavone items zijn verstuurd, wel zo goed voor het milieu. Onze millieuvriendelijke verzendzakken beschikken over een handige retoursluitstrip. 

Let op: Pavone Lingerie is niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte, te laat ontvangen of beschadigde retourzendingen.

Het kan, afhankelijk van jouw bank, tot 5 werkdagen duren voordat de terugbetaling op jouw rekening staat. De gecrediteerde bedragen worden via ons betaalsysteem van Mollie verwerkt. 

BESTELLING ANNULEREN/WIJZIGEN

We werken met een semi-geautomatiseerd systeem waardoor we geplaatste bestellingen in het systeem niet kunnen wijzigen of annuleren. Wel kan het Pavone care team ervoor zorgen dat je bestelling handmatig wordt aangepast. Mail of bel ons! ([email protected] of 085-1303231)

BESCHADIGDE ITEMS

Zat er een beschadigd artikel in je bestelling, of is er binnen 2 maanden iets kapot gegaan? Vervelend als er zoiets gebeurt! Graag onderzoeken we het probleem en proberen we samen met jou tot een oplossing te komen.

Stuur een email naar [email protected] met de volgende informatie:

  1. Een kopie van je aankoopbewijs of ordernummer;

  2. Een foto waarop de beschadiging of het defect duidelijk te zien is;

  3. Een korte omschrijving van het defect; (en hoe het is gebeurd, zo nodig)

Vervolgens beoordelen wij het defect. Wanneer wij akkoord gaan met reparatie of omruiling ontvang je van ons een persoonlijk bericht. Stuur je item(s) naar ons op en als alles goed gaat kun je binnen een paar dagen gewoon weer jouw Pavone items terug verwachten.

GARANTIE

Wij geloven (heilig) in onze producten, dus krijg je bij aankoop van alle Pavone items twee maanden garantie. Die garantie gaat in op de dag van aankoop. Bewaar altijd een (kopie van) je ordernummer als garantiebewijs! Kun je beide niet vinden, dan kunnen wij je vast en zeker verder helpen.

Staat jouw vraag hierboven niet beschreven, of wacht je al meer dan 14 dagen op de afhandeling van een retourzending? Ons Customer Care Team staat voor je klaar en is te bereiken via [email protected] of per telefoon 085-1303231.