Pavone pasvorm

Sensual: Maria's lichaam is gebaseerd op de Zuid Europese vrouw. Ze heeft ronde vormen en ronde schouders. Maria draagt de hipster, deze accentueert de rondingen van het vrouwelijk lichaam. 

Voluptuous: De taille slip van Rose werkt mooi als corrigerend ondergoed. De meeste volle vrouwen dragen graag een hoge slip rondom de taille, ook wel high waist genoemd. Vrouwen met dit lichaamstype hebben vaak een zacht en rond lichaam.

Athletic: Roxy draagt de string in de tekening. Omdat ze atletisch gebouwd is, dit herken je aan de brede schouders, adviseren we de sport dames de string tijdens de workout. Uiteraard werkt de string ook perfect onder strak zittende kleding en een jurk. Vrouwen met dit lichaamstype zijn behoorlijk atletisch en hebben een hard en gespierd lichaam.

Balanced: Lee Ann heeft een gebalanceerd lichaam, ze draagt de midi in de tekening. Deze slip is gebasseerd op de middle waist slip en valt net iets hoger dan de basic slip. Vrouwen met dit lichaam kunnen meestal gewoon eten wat ze willen zonder aan te komen of af te vallen. 

Harmonious: July draagt de basic in de illustratie. Ze is dun en fijn gebouwd, vrouwen met dit lichaam hebben vaak moeite om op gewicht te komen en spiermassa te krijgen. Dit zijn vaak de duursporters en de topmodellen. 

In basis kunnen we de vrouwenlichamen verdelen in drie verschillende lichaamstypen; de endomorf (appel-/peerfiguur), de ectomorf (rechthoekig en dun figuur) en de mesomorf (zandloperfiguur). Deze drie lichaamstypen kunnen ook weer opnieuw onderverdeeld worden op basis van bouw.

Het team van Pavone onderzoekt blijvend de trends en ontwikkelingen binnen de lingeriemarkt en constateert een zeer positieve ontwikkeling binnen de comfort trend van de lingerie industrie. Met name door de #metoo discussie, is een verandering gaande binnen de wereld van lingerie en vrouwen. Onze Pavone boodschap is; draag waar jij blij van wordt, innerlijk geluk is een kracht en schoonheid wat altijd zichtbaar zal zijn.

Uiteindelijk draait alles om je goed voelen in en met je eigen lichaam en staat gezondheid centraal. Ben blij met dat prachtige lichaam, het beschermt je tegen invloeden van buitenaf en herstelt op een magische manier. Zorg jij goed voor haar dan doet ze dat ook voor jou.