Speciale zorg is nodig wanneer je jouw fijne lingerie wast. Wanneer je onderstaande instructies volgt zal jouw lingerie van Pavone langer mooi blijven.

Was de bamboe slipjes van Pavone indien mogelijk met de hand. Maak eerst een lauw sopje en dompel hierin de lingerie herhaaldelijk onder en laat de bamboe slips 15 minuten weken om vervolgens met de hand te wassen. (niet wringen) Naspoelen met lauw schoon water, totdat alle zeep resten verdwenen zijn. Tip: Gebruik een druppel Soak voor de handwas, 15 minuten laten weken en de slip is weer helemaal schoon. Naast zeer vriendelijk voor je lingerie is het ook biologisch afbreekbaar en dus ook milieuvriendelijk. Ideaal voor de slips van Pavone Lingerie. Meer info: https://us.soakwash.com/

Gebruik je liever de wasmachine? Dat kan. Vul de trommel maximum tot een derde op. Stel de machine in op een laag aantal toeren. (800) Zet de machine op 30°, maximaal 40° of op het programma ‘fijne was’. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was. Gebruik nooit bleekmiddel, wasverzachter of wolwasmiddel. Door het gebruik van natuurazijn naast je wasmiddel, zorg je er voor dat alle bacteriën gedood worden. Gebruik dit in plaats van wasverzachter.