PAVONE LINGERIE

Het bamboe dames ondergoed van Pavone Lingerie is voorzien van een absorberend en beschermend kruisje. De unieke kruisjes van de Pavone slips zijn gemaakt van bamboe, deze zijn extra zacht en beschermend. De ideale vervanger van een inlegkruisje.

Bijna alle vrouwen dragen dagelijks of regelmatig, vanuit voorzorg, een inlegkruisje of maandverband. Deze voorzorg kan ontstaan vanuit verschillende redenen. De maandelijkse periode, blaasontsteking, zwangerschap, tijdens het sporten, overgang, overmatige afscheiding, ongewenst urineverlies, incontinentie, lichen sclerosus en andere vaginale klachten. Alle vrouwen over de hele wereld hebben wel eens te dealen met een van deze kwalen, helaas worden deze onderwerpen nog vaak vermeden en als een taboe gezien.

Pavone biedt een collectie slips waarin je de veiligheid ervaart van een inlegkruisje gecombineerd met het draagcomfort van een zijdezachte slip. Alle bamboe slips zijn voorzien van een geïntegreerd, absorberend, ademend en antilek kruisje. De unieke kruisjes van de Pavone slips zijn gemaakt van bamboe, deze zijn extra zacht en beschermend waardoor veel vrouwen de bamboe slips als zeer comfortabel ervaren. Alle Pavone slips kunnen gewoon in de wasmachine en gaan geruime tijd mee.