VERZAKKING

Heeft u last van incontinentie of vaginale klachten? Pavone Lingerie biedt een breed assortiment aan luxe bamboe dames ondergoed vanaf maat 36 tot 46 met een geïntegreerd en uitwasbaar kruisje. Alle bamboe slips van Pavone zijn ontwikkeld om het gebruik van inlegkruisjes weg te nemen.

Een op de drie vrouwen vanaf 45 jaar krijgt te dealen met een verzakking. Dit kan heel vervelend zijn en wordt vaak als zeer hinderlijk ervaren. Een verzakking kan grote impact hebben op je levensvreugde, gelukkig zijn er meerdere behandelingen mogelijk afhankelijk van de ernst van de verzakking.

Doordat de bekkenbodem verzwakt is, ontstaat een verzakking. Een verzakking heeft vaak als oorzaak een bevalling, veroudering en hormoonwisselingen rond de overgang. Andere oorzaken zijn afwijkingen in spieren, bindweefsel, overgewicht en eerdere operaties rond de bekkenstreek kunnen invloed hebben.

De belangrijkste klachten bij een verzakking zijn;

  • Urineverlies
  • Overmatige vaginale afscheiding
  • Drukkend gevoel in vagina, bekken of buik
  • Veel moeten plassen
  • Terugkerende blaasontsteking
  • Pijn in onderrug
  • Pijn tijdens het vrijen
  • Weefsel wat uit de vagina stulpt

Sommige vrouwen hebben vrijwel geen klachten van hun verzakking. Heeft een verzakking wel invloed, dan adviseren wij de verzakking te behandelen en contact op te nemen met een specialist. 

Het 3-laags kruisje in alle Pavone slips is opgebouwd uit een toplaag gemaakt van bamboe fleece; deze stof voelt extra zacht, absorbeert snel en blijft droog aanvoelen. Het middelste laagje is bamboe badstof, dit is een extra absorptie laag. De onderste laag is een flinterdun vochtafstotend laagje gemaakt van polyurethaan, wat geperst is aan de bamboe-badstof zodat deze niet gaat verschuiven. Dit kruisje wordt in eerste instantie als apart onderdeel gemaakt van de slip, pas zodra de bamboe-jersey is geknipt wordt dit kruisje in de slipjes genaaid. Door deze techniek kan het inlegkruisje nooit verschuiven en is deze niet zichtbaar voor anderen. Pavone biedt met haar assortiment een universeel aanbod van bamboe dames ondergoed waardoor klachten van urineverlies als minimaal worden ervaren.

Klik hier voor het totale assortiment van bamboe dames ondergoed bij een verzakking.