Pavone Lingerie heeft een bamboe zwangerschapsslip ontworpen met een zacht, beschermend en absorberend kruisje. De hipster is aan de binnenzijde gevoerd met bamboe fleece en heeft extra fluweelzachte randen waardoor deze aangenaam draagt. De hipster is volledig rondom afgewerkt met prachtig kantwerk waarin elke vrouw zich zelfverzekerd, sexy en comfortabel voelt, de ideale slip tijdens en na de zwangerschap.

Een op de drie vrouwen heeft tijdens haar zwangerschap last van urineverlies, dit wordt ook wel zwangerschapsincontinentie genoemd. Naast de hormonale veranderingen, verzwakken de spieren rondom de blaas en rekken de bekkenbodemspieren zich op tijdens een bevalling. 

Het gevoel in je onderlijf rondom je bekken kan ook tijdelijk minder zijn, waardoor je soms niet goed weet of je nu je blaas voldoende hebt leeg geplast. Alles voelt week en heeft tijd nodig om te herstellen. Wist je dat 20% van de vrouwen na een jaar van de bevalling nog steeds last heeft van ongewenst urineverlies? 

Al het bamboe dames ondergoed bevat een speciaal kruisje wat veiligheid en bescherming garandeert tegen urineverlies en doorlekken. De Pavone slips zijn zo ontwikkeld dat de kruisjes blijven ademen en door het gebruik van bamboe-badstof en bamboe-fleece wordt vocht extra snel opgenomen en blijft droog aanvoelen.

Bekijk hier de bamboe collectie van Pavone Lingerie.