Pavone Lingerie heeft onder andere voor de zwangere dames bamboe ondergoed ontworpen, welke zeer goed draagbaar is in combinatie met de zwangere buik. De hipster is aan de binnenzijde gevoerd met bamboe fleece en heeft extra zachte randjes waardoor deze heel comfortabel aanvoelt. De hipster is volledig rondom afgewerkt met prachtig kantwerk waarin elke vrouw zich zelfverzekerd, sexy en comfortabel voelt.

Vaak zijn vrouwen zich onvoldoende bewust van wat er allemaal met je lichaam gebeurt zodra je zwanger bent en de periode na een bevalling. Zwangerschap en urineverlies zijn niet de twee onderwerpen die je in eerste instantie aan elkaar linkt. Een op de drie vrouwen heeft tijdens haar zwangerschap last van urineverlies, dit wordt ook wel zwangerschapsincontinentie genoemd. Naast de hormonale veranderingen, verzwakken de spieren rondom de blaas en rekken de bekkenbodemspieren zich op tijdens een bevalling. En de gevolgen hiervan ervaar je meestal zodra jouw wereldwonder in je armen ligt.

Het gevoel in je onderlijf rondom je bekken kan ook tijdelijk minder zijn, waardoor je soms niet goed weet of je nu je blaas voldoende hebt leeg geplast. Alles voelt week en heeft tijd nodig om te herstellen. Wist je dat 20% van de vrouwen na een jaar van de bevalling nog steeds last heeft van ongewenst urineverlies? Therapie bij een bekkenbodemfysiotherapeut kan uitkomst bieden.

Al het bamboe dames ondergoed bevat een speciaal kruisje wat veiligheid en bescherming garandeert tegen urineverlies en doorlekken. De Pavone slips zijn zo ontwikkeld dat de kruisjes blijven ademen en door het gebruik van bamboe-badstof en bamboe-fleece wordt vocht extra snel opgenomen en blijft droog aanvoelen.

Bekijk hier de mooie collectie Pavone slips.