INCONTINENTIE

 
 
Het 3-laags kruisje in alle Pavone slips is opgebouwd uit een toplaag gemaakt van bamboe-fleece. Deze stof voelt extra zacht, absorbeert snel en blijft droog aanvoelen. Het middelste laagje bestaat uit bamboe-badstof, dit is een extra absorptie laag. De onderste laag is een flinterdun vochtafstotend laagje gemaakt van polyurethaan, wat geperst is aan de bamboe-badstof zodat deze niet gaat verschuiven. Dit kruisje wordt in eerste instantie als apart onderdeel gemaakt van de slip. Pas zodra de bamboe-jersey is geknipt wordt dit kruisje in de slipjes genaaid. Door deze techniek kan het inlegkruisje niet verschuiven en is deze onzichtbaar voor anderen. Pavone biedt met haar assortiment een universeel aanbod van bamboe ondergoed met antilek middenstuk waardoor klachten als ongewenst urineverlies minder negatief worden ervaren.
 
Incontinentie is een breed begrip en bestaat in veel verschillende variaties. Waar het simpelweg op neer komt is dat we incontinent zijn van urine en een last ervaren van plotseling ongewenst urineverlies op momenten dat we er niet voorbereid op zijn. Niet handig en al helemaal oncomfortabel zodra we het idee hebben dat onze incontinentie klachten zichtbaar worden voor onze omgeving. Uit voorzorg dragen we daarom vaak een inlegkruisje of een maandverbandje. Met de slips van Pavone Lingerie zijn deze niet meer nodig.
 

Incontinentie klachten en ongewenst urineverlies kunnen heel vervelend zijn en het zelfvertrouwen ondermijnen. Wel 1 op de 3 vrouwen heeft regelmatig last van incontinentie klachten of licht urineverlies, niets om je voor te schamen. Omdat wij van Pavone hebben ervaren dat het aanbod van mooie lingerie voor vrouwen met ongewenst urineverlies niet vrouwvriendelijk, comfortabel en elegant is, hebben wij een mooi alternatief ontwikkeld. Pavone Lingerie biedt een breed assortiment aan luxe bamboe slips vanaf maat 36 tot 46 met een absorberend, ademend en waterafstotend kruisje. Alle bamboe slips van Pavone zijn ontwikkeld om het gebruik van inlegkruisjes weg te nemen.

Klik hier voor het totale assortiment van bamboe dames ondergoed met het unieke kruisje.