URINEVERLIES IS SEXY

Urineverlies is sexy

Wist je dat een derde van de vrouwen het afgelopen jaar in haar broek heeft geplast? Urineverlies is niet het meest besproken onderwerp, sterker nog, urineverlies en incontinentie vallen onder een van de laatste taboes van de Lage Landen. En als we hier goed over na denken, is dit bijzonder vreemd voor een vrij land als Nederland. Wat maakt het precies dat urineverlies lastig is om over te praten?

54% van de Nederlanders vindt dat plasklachten een taboe zijn in Nederland. Schaamte is de grootste boosdoener. Maar waar generen we ons precies voor?

Waar ik me over verwonder is dat mannen veelal een vies gezicht trekken zodra ik over mijn bijzonder en absorberend dames ondergoed praat bij urineverlies. Er zijn situaties voorgekomen dat mannen wegliepen tijdens een gesprek met de boodschap;  ‘dat wil ik allemaal niet weten hoor’. Beste mannen van Nederland, dit vind ik zeer ernstig. Want laten we nu even een potje eerlijk wezen. De keren dat jullie na een plasbeurt nadruppelen in jullie herenboxers, klinkt jullie vast en zeker allerminst vreemd in de oren.

Daarnaast verbaas ik me ook dagelijks over mijn lotgenoten. Vrouwen hebben, vaak na een bevalling, nagenoeg allemaal bij gelegenheid last van een natte onderbroek, daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen. Alle veranderingen beginnen bij jezelf. Dus lieve vrouwen, voor het doorbreken van alle timiditeit op het gebied van urineverlies doe ik een beroep op jullie, schroom niet hierover met elkaar te praten. Zodra wij het druppelprobleem net zoveel gaan omarmen als de menstruatie, kunnen we samen het taboe urineverlies doorbreken.

Met de ontwikkeling van mijn absorberend dames ondergoed bij urineverlies en incontinentie, geef ik alle vrouwen een duwtje in de juiste richting om urineverlies met elkaar bespreekbaar te maken. Door de toepassing van zacht bamboe en mooi kantwerk heb ik een bijzondere damesslip ontworpen waardoor inlegkruisjes niet meer nodig zijn.

De titel van dit blog, ‘urineverlies is sexy’, is wellicht ietwat baldadig. Echter, ik geloof in mijn overtuiging dat liefde voor jezelf het meest zinnenprikkelende sieraad is wat een vrouw kan dragen.

Liefs,

Janneke

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter