Bamboe Taille Rosalinda Hoog Zwart

€24,95 €9,99
Op voorraad
De taille slip van Pavone is een high waist taille slip gemaakt van bamboe en katoen, gecombineerd met doorschijnend en zacht kantwerk. De taille slip beschikt over het beschermende kruisje. Eind december wordt de voorraad weer aangevuld.
Levertijd: 1 - 2 Werkdagen

De vernieuwde bamboe taille slip: de bamboe tailleslip is nu gemaakt van nagenoeg volledig bamboestof, nog meer draagcomfort, beter voor het milieu én nog meer absorberend met het bekende ademende kruisje. De comfortabele- en luxe vervanger van een inlegkruisje bij licht urineverlies, witte vloed, LS, of andere vaginale ongemakken.

Alle bamboe slips worden gevoerd in de kleur zwart en ivoor en is prachtig te combineren met de bijpassende Laurentina top gemaakt van soepel kantwerk.

Weten welke maat je moet bestellen? We hebben de Pavone maten voor je op rij gezet. Bekijk zie hier!

Wastips:

*Let op! De Pavone items altijd voor het dragen wassen*

Stel de machine in op een laag aantal toeren. Zet de machine op 30°, maximaal 40° of op het programma ‘fijne was’. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was. Gebruik nooit bleekmiddel, wasverzachter of wolwasmiddel. Stop lingerie nooit in de droger, maar droog 'aan de lucht'.

Verzenden en retourneren:

Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verwerkt. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht bij een minimale besteding van €75,- Een pakket kan altijd geretourneerd worden: stuur een mail voor een retourformulier naar [email protected] en gebruik de gerecyclede herbruikbare verzendzak opnieuw voor je retour.