Bamboo Midi Maddalena Mystic Black

€25,00 €15,00
Out of stock
Artikelcode PV05BM
Final sale ❤ Deze prachtige midden hoge taille slip gemaakt van bamboe heeft een beschermend en anti lek kruisje, waardoor inlegkruisjes overbodig zijn. 90% bamboe, hypoallergeen, optimaal draagcomfort en antilek.

Het bamboe dames ondergoed van Pavone is voorzien van een absorberend en ademend kruisje. De kruisjes zijn gemaakt voor 90% uit zacht bamboe, deze zijn hypoallergeen en beschermend. De comfortabele en luxe vervanger van een inlegkruisje of maandverbandje. 

De bamboe midi is beschikbaar vanaf maat S t/m maat 3XL. Weten welke maat je moet bestellen? We hebben de Pavone maten voor je op rij gezet. Bekijk zie hier!

Wastips:

*Let op! De Pavone items altijd voor het dragen wassen*

Stel de machine in op een laag aantal toeren. Zet de machine op 30°, maximaal 40° of op het programma ‘fijne was’. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was. Gebruik nooit bleekmiddel, wasverzachter of wolwasmiddel. Stop lingerie nooit in de droger, maar droog 'aan de lucht'.

Verzenden en retourneren:

Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verwerkt. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht bij een minimale besteding van €75,- Een pakket kan altijd geretourneerd worden: stuur een mail voor een retourformulier naar [email protected] en gebruik de gerecyclede herbruikbare verzendzak opnieuw voor je retour.