Bamboo Midi Aurora Mystic Black

€25,00
Op voorraad
Artikelcode PV15BS
Het nieuwe midi model werkt absorberend, hypoallergeen en anti lek. Volledig gevoerd met 90% zuiver bamboe aan de binnenzijde, zeer gewaardeerd door vrouwen met licht urineverlies, lichen sclerosus, lichen planus en vulvodynie.
  • Koop 2 voor €23,75 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 3 voor €22,50 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 6 voor €20,00 per stuk en bespaar 20%
Levertijd: 1 - 2 dagen

Het bamboe dames ondergoed van Pavone is voorzien van een absorberend en ademend kruisje. De kruisjes zijn gemaakt voor 90% uit zacht bamboe, deze zijn hypoallergeen en beschermend. De comfortabele en luxe vervanger van een inlegkruisje of maandverbandje. De midi Aurora wordt zeer gewaardeerd door vrouwen met licht urineverlies, lichen sclerosus, lichen planus, vulvodynie en andere vulva problematiek. 

De midi Aurora uit de Mystic black Collection is prachtig te combineren met de Ella Top gemaakt van zacht kantwerk.

De bamboe midi Aurora is beschikbaar vanaf maat S t/m 3XL in Mystic Black, Cherry Red en Champagne. Let op: dit model valt groot uit, we adviseren een maat kleiner te nemen. Weten welke maat je moet bestellen? We hebben de Pavone maten voor je op een rij gezet. Bekijk zie hier.

Wastips:

*Let op! De Pavone items altijd voor het dragen wassen*

Stel de machine in op een laag aantal toeren. Zet de machine op 30°, maximaal 40° of op het programma ‘fijne was’. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was. Gebruik nooit bleekmiddel, wasverzachter of wolwasmiddel. Stop lingerie nooit in de droger, maar droog 'aan de lucht'.

Verzenden en retourneren:

Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verwerkt. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht bij een minimale besteding van €75,- Een pakket kan altijd geretourneerd worden: stuur een mail voor een retourformulier naar [email protected] en gebruik de gerecyclede herbruikbare verzendzak opnieuw voor je retour.