Bamboo Men Boxer Long Moreno Black

€25,00
Op voorraad
Artikelcode PV23BL
Bamboe heren boxer long zwart met 3 laags protectie tegen inlegmateriaal. Vangt tot 50 ml op en blijft droog aanvoelen door het gebruik van 95% bamboe. ✓ Hypoallergeen ✓Duurzaam ✓Comfort ✓Antilek ✓Perfect Fit ✓90% Bamboe ✓Onzichtbaar
  • Koop 2 voor €23,75 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 3 voor €22,50 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 6 voor €20,00 per stuk en bespaar 20%
Levertijd: 1 - 2 dagen

Het bamboe heren ondergoed van Pavone werkt beschermend, absorberend en neutraliserend. De bamboe slips zijn gemaakt van bamboe en hebben een absorptievermogen van 50 ml. De comfortabele en mannelijke oplossing bij licht urineverlies voor mannen.

Alle bamboe herenslips worden gevoerd in de kleur zwart en er zijn 3 modellen beschikbaar vanaf maat S t/m 2XL. De verschillende herenslips zijn: bamboe basic short, bamboe sport en bamboe boxer long. Weten welke maat je moet bestellen? We hebben de Pavone maten voor je op rij gezet. Bekijk ze hier.

De herenboxers zijn licht, gemakkelijk in gebruik en geschikt voor wasmachines en drogers. Deze herenonderbroeken zijn hufterproof, kunnen ontelbare keren hergebruikt worden en zijn een kostenbesparend en milieuvriendelijk alternatief voor wegwerp producten.

Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verwerkt. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht bij een minimale besteding van €75,- Een pakket kan altijd geretourneerd worden: stuur een mail voor een retourformulier naar [email protected] en gebruik de gerecyclede herbruikbare verzendzak opnieuw voor je retour.