Bamboe Basic Giulia Ivoor Wit

€24,95
Nabestelling
De basic slip is gemaakt van bamboe en prachtig afgewerkt met kantwerk aan de voorzijde. Het bamboe basic ondergoed is zeer elastisch en heeft geen scherpe randen.
In winkelwagen
Levertijd: Preorder now! Wordt geleverd over 7-10 dagen

Het bamboe dames ondergoed van Pavone is voorzien van een absorberend en ademend kruisje. De kruisjes zijn gemaakt van bamboe, deze zijn zacht en beschermend. De comfortabele en luxe vervanger van een inlegkruisje of maandverband.

De basic bamboe slip is prachtig te combineren met de bijpassende Laurentina top gemaakt van soepel kantwerk. Kijk bij onze setaanbieding voor extra voordeel! 

Weten welke maat je moet bestellen? We hebben de Pavone maten voor je op rij gezet. Bekijk zie hier!

Wastips:

Stel de machine in op een laag aantal toeren. Zet de machine op 30°, maximaal 40° of op het programma ‘fijne was’. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was. Gebruik nooit bleekmiddel, wasverzachter of wolwasmiddel. Stop lingerie nooit in de droger, maar droog 'aan de lucht'.

Verzenden en retourneren:

Alle bestellingen worden binnen 1 werkdag verwerkt. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht bij een minimale besteding van € 49,- Een pakketje kan altijd gratis geruild of geretourneerd worden: [email protected]